Meniu Uždaryti

Už gyvas Kauno marias!

Kauno marios – unikalus tvenkinys! Jis labai patrauklus spiningautojams. Įdomus dugno reljefas, ant kalniukų ar duobėse besislepiantys plėšrūnai.

Tačiau čia susirenka gausus spiningautojų būrys ir telkinys patiria didelį „presingą”.  Tikime, kad dauguma žvejų laikosi taisyklių, bet net ir laikantis taisyklių iš telkinio mėgėjai „išima” labai daug žuvies.

Dažnai girdime, kad yra žvejų pasisakančių už didesnę žūklės leidimų kaina, kad tik tie pinigai būtų skirti ištekliams atnaujinti ir gausinti.

Skelbiame akciją, kurios metu mūsų klubas prisidės prie Kauno marių įžuvinimo starkiais bei lydekomis. Kviečiame prisijungti ir Jus!

Mes atidarėme specialią sąskaitą į kurią pervestus pinigus skirsime lydekų ir starkių lervučių pirkimui.

Įžuvinimas planuojamas šį pavasarį pagal specialistų rekomendacijas. Projektas suderintas su Aplinkos apsaugos ir Žemės ūkio ministerijomis.

Lervutes įžuvinimui įsigyti padės mailius.lt ir jie mums garantavo, kad visos lervutės bus tik Lietuviškos ir aukščiausios kokybės!

Kviečiame prisidėti prie mūsų organizuojamos akcijos ir perveskite pinigų (kad ir simbolinę sumą) į šiam tikslui atidarytą sąskaitą:

Gavėjas: Kauno žūkles klubas „Plėšrūnai”

Bankas: Swedbank

Sąskaita: LT24 7300 0101 6592 5690

Mokėjimo paskirtis: Kauno marių įžuvinimui

Gana kalbų – imkimės darbų!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *